mandag den 29. december 2008

Juleferieferiejul

SÅ er det juleferie. Vi har alle sammen været en tur i Nordjylland hos bedstemor og til julefrokost 2. juledag hos Gerda og Knud i Hjørring. Det var dejligt at se alle Agerbækkerne, og de var vist også glade for at se den lille Otto - især Gerda havde svært ved at slippe ham, og så er han vel godkendt ;-) Vel hjemme igen nyder vi feriedage og et minimum af planer. Anna og John har frisør- og biografplaner, og ellers er den nærmeste udfordring vist bare en nytårsmenu for to voksne og et barn. Det er DEJLIGT med afslapning!

I går aftes tog Otto endnu en af sine skrigeture, hvor der ikke er meget, der trøster. Til sidst tænkte jeg, at nu var det nu, og jeg kogte (nej indrømmet, jeg skoldede den faktisk kun) sutten fra en af de mange gratispakker. Tænk sig, den ville han gerne sutte på! Om det var udmattelse fra den timelange skrigeseance, eller om det var sutten vides ikke med sikkerhed, men han faldt i søvn med sutten i munden, og vi andre faldt om - uden sutter. Den står stadig ikke på søvn mere end 3-4 timer ad gangen (for Otto) om natten. Det betyder selvfølgelig mindre sovetid for moderen, men til gengæld tager han nogle lange stræk i dagstimerne, så eftermiddagsluren er tilbage for de voksne :P Måske skal drenge bare have sutter?

Her er et par skud fra den sidste uges tid...

I år er glimmerjul - Anna har fået glimmerlim, glimmertusser, glimmergele, glimmerklistermærker og meget andet godt til det kreative barn. Her overvåger Otto Anna og Johns glimmerklistermalesession:




















Og hvor ER han bare for dejlig, se lige!



















Anna og Bella - endelig en kat, som vil krammes igen og igen!

Ingen kommentarer: